utorak, 3. siječnja 2012.

Đurđica Vorkapić iz Hippy Gardena postala uspješna inovatorica
OvoDržač torbi, vrečica i usputnih reklama jedan je od izuma koji je obilježio godinu Đurđice Vorkapić, dizajnerice branda Hippy Garden. Ovaj proizvod, uz svoju osnovnu funkciju/namjenu, nudi i novo nastali reklamni prostor na samom držaču. Ovaj segment proizvoda uvelike, direktno i indirektno, privlači pozornost potencijalnih kupaca/potrošača.
Đurđica Vorkapić tako se vratila s održanog MEĐUNARODNOG SALONA IZUMA, TEHNOLOGIJA i NOVIH PROIZVODA u Ženevi - kao nosioc triju medalja, a posebno za ovaj zaštićeni ind.proizvod „DRŽAČ ZA TORBE I VREČICE" dobila je srebrnu medalju od strane stručnog ocjenjivajućeg žirija te se time uvrstila u svjetski nagrađivane inovatore. Također je od strane predsjedništva Društva inovatora „Sigma" i Povjerenstva u okviru provedbe nacionalnog projekta "CBTour" - Croatian Buisiness Tourism dobila nagradu u kategoriji najbolji proizvod poslovnog turizma u 2011.godini te zlatnu medalju na 36. sajmu inovacija - Inova.
je kreativno rješenje za odlaganja torbi, vrećica, ali i reklama!

http://www.fashion.hr/vijesti/lifestyle/kultura-zivljenja/djurdjica-vorkapic-iz-hippy-gardena-postala-uspjesna-inovatorica

Nema komentara:

Objavi komentar